Nu sker det: Stor dag for Prins Christian

Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix

Kongehuset bekræfter den store dag i en pressemeddelelse.

Kronprins Frederik og Kronprinsesse Mary kan glæde sig over, at de snart skal se deres 15-årige søn blive konfirmeret.

Det er nemlig bekræftet, efter at kongehuset i dag har udsendt en pressemeddelelse, hvor de fortæller, at Prins Christian skal konfirmeres lørdag den 15. maj 2021 i Fredensborg Slotskirke.

Læs også

Højtstående chef snød sig foran i vaccinekøen: Det skulle han aldrig have gjort

Konfirmationen finder sted klokken 15.00, og det er oplyst, at det bliver biskop Henrik Wigh-Poulsen, der skal konfirmere Prins Christian, der en dag forventes at blive konge af Danmark.

Udsender pressemeddelelse

Pressemeddelelsen fra Kongehuset lyder således:

“Lørdag den 15. maj 2021 skal H.K.H. Prins Christian konfirmeres i Fredensborg Slotskirke. Konfirmationen finder sted klokken 15.00 ved kongelig konfessionarius, biskop Henrik Wigh-Poulsen.

“Konfirmationen vil efterfølgende blive fejret privat med respekt for de gældende restriktioner.” lyder det fra Kongehuset, der fortsætter:

“Slotskirken har dannet ramme om adskillige kongelige konfirmationer, og det var således også i dette kirkerum, at H.K.H. Kronprinsen i år for 40 år siden blev konfirmeret.” slutter meddelelsen.

Konfirmationen for Prins Christian skulle oprindeligt have fundet sted forrige år, men grundet covid-19 kunne det ikke lade sig gøre. Nu har det dog været muligt at få sat en dato i hus, og lad os krydse fingre for, at det lykkes denne gang.

Læs også

TV2-tvilling på nyt eventyr: Laver thailandsk investering

 

 

Dagens Gossip