Nu skifter vejret endelig: Se hvad der venter

Foto: Polfoto/Jens Dresling

Efter flere uger med hedebølger, kan vi nu se frem til en almindelig dansk sommer.

Det er normalt de færreste danskere, der glæder sig over, at vejret bliver dårligere.

Denne sommer er dog en undtagelse, og hvis man hører til dem, som har haft svært ved at holde til de seneste ugers rekordhøje temperaturer, så er der godt nyt på vej. Det oplyser DMI.

Allerede fra i morgen onsdag vil vejrguderne nemlig forbarmet sig over de mange storsvedende danskere ved at skrue ned for termostaten, og dermed er det slut med hedebølge og temperaturer over 30 grader.

Læs også

Købmanden Niels fandt tyv på sit lager: Nu hitter hans lumre svar på nettet

I dag byder derfor på den sidste rigtig varme sommerdag med temperaturer på op mellem 27 og 32 grader. I aften og i nat til dels klart, men også lokalt med mulighed for regn- eller tordenbyger.

Onsdag byder på sol de fleste steder, men i løbet af eftermiddagen måske enkelte regn- eller tordenbyger. Temperaturen ligger op mellem 20 og 26 grader, mens danskerne i den østlige del af landet kan få helt op til 30 grader. Natten kan flere steder byde på stedvis regn eller byger samt torden.

Torsdag nat vil mange danskere sikkert se frem mod med længsel, da det herfra er farvel til de varme tropenætter (defineret ved når temperaturen i et helt døgn ikke kommer under 20 grader). For mens vi kan få op til 27 grader i dagstimerne, så bliver der højst 19 grader om natten.

Læs også

Badegæst amok i Lalandia: Slog, sparkede og truede ansat på livet

I weekenden vil temperaturerne fortsætter med at falde. Fredag kan vi forvente mellem 22 og 27 grader om dagen, mens temperaturen lørdag falder til mellem 20 og 26 grader. Begge dage bliver det tørt med nogen eller en del sol. 

Søndag bevæger vi os yderligere ned på en dagstemperatur mellem 18 og 23 grader og om natten omkring 15 grader. Herefter vil den kommende uge byde på yderligere faldende temperaturer, mens ugens nedbørsmængde er noget usikker.

 

Dagens Gossip