Nu tager Mette Frederiksen hul på nyt kapitel

Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Statsministeren tager nu hul på et nyt kapitel

Nu har statsmininster Mette Frederiksen (S) delt nogle af sine tanker i et opslag på Facebook. Det sker dagen efter, at statsministeren har været et smut i Belgien til NATO-topmøde.

Læs også

Butik nægter at skrive Donnas besked på kage: “De har ingen sans for humor”

"NATO er og skal være garanten for transatlantisk sikkerhed og fred," skriver Mette Frederiksen på det sociale medie. 

 

Hun fortæller videre, at det trusler mod borgere og landenes sikkerhed, der har fyldt op på dagsordenen på topmødet, hvor blandt andet udenrigsminister Jeppe Kofod (S) også deltog. 

 

"Har været i Bruxelles sammen med udenrigsministeren og forsvarsministeren til topmøde i NATO. Med stadig flere trusler mod vores sikkerhed."

Hul på nyt kapitel

Truslerne kommer ikke fra de samme fjender, som vi tidligere har kendt, understreger statsminister Mette Frederiksen, der dog glæder sig særligt over en ting. 

"Der samtidig kommer fra mange forskellige kanter – og i nye former – er det en god dag for allierede. For USA's Præsident Biden har genbekræftet USA's stærke engagement i Alliancen."

Det nye engagement fra USA bliver startskuddet itl at tage hul på et helt nyt kapitel, fortæller hun. 

"Vi tager nu hul på et nyt kapitel med et fælles ønske om at styrke båndene mellem Europa, NATO og USA. Vi fremtidssikrer NATO. Til gavn for vores fælles sikkerhed og tryghed," skriver statsminister Mette Frederiksen afslutningsvis i sit opslag på Facebook.

Læs også

Besked fra Christian Eriksen

 

 

Dagens Gossip