Ny afsløring i Jes Dorph-sagen

Foto: Klaus Bo Christensen/Christensen Klaus Bo/Ritzau Scanpix

Der er kommet nye informationer i sagen om Jes Dorph-Petersens fyring, og nu fortæller tv-værten selv, at han blev tilbudt penge for at holde mund.

Det er nu tage siden, at det kom frem, at den populære tv-vært, Jes Dorph-Petersen blev fyret fra sit job på TV2.

Årsagen var, at Jes Dorph-Petersen i to sager fra henholdsvis 2001 og 2003 havde opført sig krænkende over for to kvinder, hvor den ene journalistpraktikant endda anklager tv-værten for at have tiltvunget sig sex med hende under et besøg i tv-værtens hjem.

Læs også

Jes Dorph valgte på sin Facebook-profil selv at tage bladet fra munden, men det kunne han ikke have gjort, hvis han havde taget mod en aftale fra TV2. De valgte nemlig at tilbyde Jes Dorph penge, for at holde mund om det hele.

“Jeg kan godt bekræfte, at jeg inden blev tilbudt en aftale, der medførte, at jeg ikke måtte sige noget,” fortæller den nu tidligere tv-vært til B.T.

Jes Dorph-Petersen ønsker dog ikke at kommentere på, hvor mange penge han blev tilbudt for at holde mund om sagen.

“Jeg var ikke et sekund i tvivl om, at jeg skulle sige nej, fordi det var en bundgarnspæl i det, jeg gør nu. At det sidste, jeg vil sælge i den her ulykkelige sag, er min ret til at forklare mig,” lyder det fra Jes Dorph-Petersen.

Jes Dorph fik beskeden om opsigelsen i december kort før jul, og han er dermed den anden tv-vært fra TV2, der kan se sig fyret på baggrund af krænkelser.

Den første var Jens Gaardbo, der også blevet fyret på baggrund af undersøgelsen. Hvad Jens Gaardbo havde lavet, melder historien dog ikke noget ud om.

Læs også

Den sjove historie: Sådan ved du, hvem der er storebror

 

 

Dagens Gossip