Ny undersøgelse: BMW-ejere viser mindst hensyn i trafikken

Foto: Shutterstock

Det er langtfra alle bilister, der viser hensyn til andre i trafikken. Men nu viser en undersøgelse, at bilmærket har stor indflydelse, når det kommer til bilisters kørsel.

Dytten, fuckfingre og sindsoprivende gestikuleringer bag rattet. 

For nogle bilister er det en kamp at tage bilen på arbejde, hvor alle andre kører som idioter og sindssyge, mens de selv mener, at de er fremragende bilister. 

Men nu viser en svensk undersøgelse fra YouGov, hvilke bilmærker de gode og rare bilister kører i, og hvilke biler alle de hensynsløse bilister foretrækker, skriver expressen.se.

Undersøgelsen viser, at alle de mest harmdirrende og snotåndssvage bilister har en forkærlighed for tyske biler.

Læs også

8 overraskende tricks med kokosolie, som din krop vil takke dig for

BMW ligger klart i toppen over det bilmærke, hvor hornet er mest nedslidt og fuckfingrene flyver hurtigst ud af vinduet, når trafikken ikke lige glider efter chaufførens eget hoved. 

Foto: Shutterstock

BMW ejerne er dog ikke alene, da de bliver skarpt forfulgt af Audi-ejere, der som ambassadører for det tyske bilmærke kører som en brækket arm. 

Læs også

Nordea advarer mod farlig virus i netbank: To ord dukker op på skærmen

Er man derimod en god bilist, der viser hensyn overfor andre i trafikken, så kører man selv en svensk bil med sikkerheden i top. 

Foto: Shutterstock

For det er nemlig Volvo-ejerne, der er langt de mest rolige bag rattet, efterfulgt af Toyota og Skoda på en tredjeplads.

Cirka 1000 bilister deltog i undersøgelsen, der blev foretaget i april i år. 

Danske forskere skal bruge masser af afføring: Få 200 kroner for hver lort

 

Dagens Gossip