Nye coronatal: Smitten fortsætter med at stige

Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix

Antallet af smittede med coronavirus fortsætter med at stige siden i går. Tallet nærmer sig igen 500 nysmittede.

Efter en god periode hvor smittetallene lå forholdsvis stabilt og i den ‘lave’ ende, er smitten begyndte at stige en anelse igen. I går så vi den første smittestigning længe, hvor smitten gik fra at ligge i 300 til at ryge op over 400, og i dag er der sket en yderligere stigning.

Læs også

Vigtig opfordring fra Sundhedsstyrelsen

I går lød antallet af nysmittede på 446, mens tallet i dag lyder på 482. Heldigvis kan vi glæde os over, at der ikke er sket nogen dødsfald blandt coronasmittede siden i går.

Antallet af indlagte falder

Ser vi på de positive nyheder, kan vi glæde os over, at der er væsentligt færre indlagt med coronavirus i dag end der var i går.

Antallet af indlagte er faldet med 9, og det betyder, at det samlede antal af indlagte i Danmark nu ligger på 106 personer. 18 af disse er indlagt på intensiv, mens 13 personer er tilknyttet en respirator.

I løbet af de seneste 24 timer er der blevet testet 19.858 personer, og dermed er det samme testmængde som i går, hvor der var lidt færre nysmittede.

Hvad kontakttallet i Danmark ligger på, er der ikke meldt noget nyt ud om. Det seneste vi hørte fra Sundhedsminister Magnus Heunicke var, at kontakttallet i Danmark lå på 0.8. Dermed var smitten under kontrol. Om det stadig er tilfældet, vides ikke.

Læs også

Farlig bakterie i udbrud i hele landet

 

 

 

Dagens Gossip