Nye tal fra Sundhedsstyrelsen: Så mange danskere er nu smittet

Foto: Bernd Feil/Imago/Ritzau Scanpix

Sundhedsstyrelsen har netop udsendt de seneste coronatal, og igen har der været en stigning på mere end 250 nye smittede.

Danmarks statsminister Mette Frederiksen blev i går interviewet på DR1, hvor hun fortalte, at det stadig er realistisk, at Danmark åbner gradvist op efter påske.

Årsagen til dette skal findes i, at det fortsat går den rette vej med coronatallene i Danmark, hvor stigning langt fra er så massiv, som den var i begyndelsen.

Læs også

Mette Frederiksen har godt nyt til danskerne

I går klokken 13.00 udsendte Sundhedsstyrelsens de seneste tal, og de viste, at der er blevet testet 43.734 personer for coronavirus, og ud af disse er cirka 4.369 bekræftet smittet.

179 personer har mistet livet efter, at de blev smittet med coronavirus, mens hele 1.327 har overstået infektionen, og dermed erklæret raske igen.

Her til formiddag er der så kommet nye tal for Sundhedsstyrelsen, og de viser en ny stigning.

Siden i går er der blevet testet 3.176 personer, og ud af disse er der blevet bekræftet 278 nye smittetilfælde i Danmark. Det betyder, at der nu er testet 46.916 personer, og i alt er der smittet 4.647.

Antallet af smittede ligger nogenlunde på det samme som de foregående dage, men der bliver fortsat testet flere og flere danskere. Det er i øjeblikket et stykke under de 10 % af testede danskere, der bliver bekræftet smittet på daglig basis.

Sådan lyder tallene på verdensplan

Tager vi et smut til Færøerne så er der nu blevet testet 4.934 personer, og der er registreret 183 smittede. På Grønland er der blevet testet 662 personer, og her er der fundet 11 smittetilfælde.

På verdensplan breder smitten sig dog fortsat meget hurtigt, da der ligenu er bekræftet 1.171.652 smittede mennesker med coronavirus, og i alt er der bekræftet 64.400 dødsfald.

Læs også

Organisationer: Staten bør udbetale de indefrosne feriepenge til danskere nu

 

 

Dagens Gossip