Ældre mand er forsvundet på femte døgn: Nu er der nyt fra politiet

Kamille Isaksen

1 uge siden

|

11/06/2024
Indland
Foto: Nordjyllands Politi / Shutterstock
Foto: Nordjyllands Politi / Shutterstock
Politiet opfordrer nu danskerne til at melde alle detaljer ind.

Dagens topnyheder

Opdatering:

Tidligere fremgik den 14-åriges identitet af artiklen. Billeder og navn er nu taget ned, da hun på tragisk vis er afgået ved døden. Vi, her på redaktionen, sender de varmeste tanker til familien og de pårørende i denne svære tid.

Dagene går, og den ældre herres familie bliver mere og mere bekymret.

Den ældre mand blev sidst set den 5. juni, men Nordjyllands Politi leder i øjeblikket stadig efter den 67-årige mand.

Den ældre mand er derfor forsvundet på femte døgn, og politiet opfordrer borgere til at hjælpe med oplysninger, der kan føre til hans lokalisering.

Det oplyser Nordjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Som det fremgår af politiets nye opslag på X, leder politiet stadig efter den ældre mand. De opfordrer alle der ved noget til at kontakte dem, samtidig med, at de beder folk i området om at holde øjnene åbne.

Den 67-årige mand, ved navn den ældre mand, forsvandt sidst på eftermiddagen omkring klokken 17.00 på Barfredsvej i Frederikshavn. Ifølge efterforskningslederen, politikommissær Michael Karstenskov, er der stor bekymring blandt den ældres pårørende, som naturligvis er dybt bekymrede for hans velbefindende.

Selvom politiet hverken har hørt eller set noget til den ældre herre, kan de via den tekniske efterforskning godtgøre for, at han fredag formiddag var tilstede i Frederikshavn havn.

Michael Karstenskov har en klar opfordring til offentligheden: "Vi beder alle borgere i Frederikshavn og omegn om at kontakte os, hvis de har set den ældre herre eller har oplysninger, der kan hjælpe os. Ring til politiet på telefon 114," lyder hans appel.

Den ældre herre beskrives som 185 cm høj med en spinkel kropsbygning, langt gråt hår og et stort skæg. På tidspunktet for sin forsvinden var han sandsynligvis iført en gul cykeltrøje og mørkeblå cowboybukser. Hans karakteristiske udseende gør, at han skiller sig ud, hvilket forhåbentlig kan hjælpe i eftersøgningen.

Du kan se politiets efterlysning her: