Onsdag afslørede han karriestop: Nu deler Mikkel Hansen stor indrømmelse

Skrevet af Emil Martesen

9 uger siden

|

07/04/2024
Indland
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix
Nu deler Mikkel Hansen en stor indrømmelse.

Dagens topnyheder

Man skal ikke spole tiden ret lang tilbage, før Mikkel Hansen afslørede, at hans karriere synger på sidste vers.

Håndboldstjernen fortalte forleden på pressemøde, at han stopper efter indeværende sæson.

Her lagde han dog ikke skjul på, at han gerne vil med til de Olympiske Lege i Paris, som der netop bliver taget hul på, når de varme måneder er over os.

Nikolaj Jacobsen har i et interview med B.T. meldt ud, at nyheden om karrierestoppet ikke kommer til at betyde noget for, hvorvidt Mikkel Hansen bliver udtaget eller ej.

Stor indrømmelse

Selvom alt ser ud til at slutte på en god og ædel måde, så indrømmer Mikkel Hansen nu over for Ekstra Bladet, at det har kostet tårer at træffe den store beslutning:

"Ja, naturligvis (at det har kostet tårer, red.). Det er 19-20 år af mit liv, hvor det hele har handlet om håndbold. Så selvfølgelig var det ikke en nem beslutning. Og selvfølgelig var det en beslutning, der tog noget tid at træffe."

Han fortæller videre, hvorfor han netop har valgt at trække stikket som 36-årig:

"Når man ikke har børn, så handler alt om håndbold. Stille og roligt har børnene en alder, hvor de trækker mere og mere. Det kan også være, man vil bevise sig selv i nogle andre ting end håndbold. Jeg har levet af det i 19 år, men jeg føler også, at jeg har lovet mig selv, at det var tid til at stoppe, når der var andre ting, der trak i mig", siger han.

Mikkel Hansen påpeger, at han muligvis kunne have fortsat til han var 40 eller 45 år.