Opsang fra Magnus Heunicke: Kom så Danmark

Skrevet af Henrik R

189 uger siden

|

29/09/2020
Foto: Instagram/Magnus Heunicke
Foto: Instagram/Magnus Heunicke
Ældre- og Sundhedsministeren Magnus Heunicke er ude med en opfordring og en opsang til danskerne på sin private Instagram-profil.

Dagens topnyheder

Vi har efterhånden kæmpet med coronavirussen i Danmark i mere end et halvt år, og mens vi havde ganske fint styr på den i løbet af sommeren, så er den i den grad blusset op igen.

Antallet af smittede lyder dagligt på flere hundrede danskere, og antallet af indlæggelser stiger med en skræmmende hurtig hast.

Derfor har regeringen også indført flere restriktioner, så danskerne igen skal forberede sig på en anderledes hverdag, og flere restriktioner kan være på vej, hvis ikke smittekurven bliver brudt.

En af de politikere der oftest står forrest i kampen mod corona, er Ældre- og Sundhedsminister Magnus Heunicke, der senest måtte fortælle danskerne, at arrangementer senest skulle slutte klokken 22.00, og at forsamlingsforbuddet til disse ville falde til 50.

Nu melder ministeren sig dog atter engang på banen, og denne gang er det med en lille opsang til danskerne. 

“Masser af arbejde. Og masser af problemer, vi håndterer hver eneste dag. Ikke altid til UG kryds og slange, det skal jeg være den første til at erkende. Men altid gør vi det allerbedste, vi overhovedet kan. Og hver dag lærer vi af de fejl, vi begår undervejs. Ligesom i alle andre dele af livet.” indleder ministeren i sit opslag fra Instagram, hvor han fortsætter:

“Det har været en hård mandag i dag, men der var også mange gode ting. Så jeg får lyst til at sige: Kom så Danmark. Sammen kan vi knække epidemikurven og bryde smittekæderne. Der er ingen af os, der har bedt om det her. Det er hårdt arbejde for os alle. Men lad os nu holde fast og få banket den smitte ned igen,” lyder opfordringen fra ministeren.

Følger du retningslinjerne, der er blevet udstedt af den danske regering, eller mener du ikke, at det er nødvendigt?