Overraskende afsløring bag kulissen i 'Badehotellet': Skulle have været helt anderledes

20/11/2023 10:38

Emil Martesen

Indland
Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix
Foto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix
Nu har en overraskende afsløring bag kulissen i 'Badehotellet' set dagens lys.

Mest læste i dag

Det er 10 år siden, at TV 2-serien 'Badehotellet' rullede over skærmen for første gang.

Serien tog seerne med storm og har været særdeles populær. 

Der har nu været en lang pause, siden sæson ni blev sendt i 2022. 

Men når indeværende år så småt lakker mod enden, så tages der hul på tiende og sidste sæson af det populære TV 2-program.

Og selvom man næsten ikke kan forestille sig nogen anden i rollen som fru grosser Madsen i 'Badehotellet' end Anne Louise Hassing, som snart har spillet den rolle i 10 sæsoner af den populære serie.

Men nu løfter ugebladet HER&NU sløret for, at det slet ikke oprindeligt var meningen, at Anne Louise Hassing skulle have spillet Therese Madsen.

Oprindeligt var Anne Louise Hassing tiltænkt en helt anden rolle i serien, en rolle, der ville have ført hende ned ad en markant anderledes vej.

Med sin jyske baggrund, var Hassing oprindeligt i tankerne for rollen som Molly Andersen, en karakter, der senere blev legemliggjort af Bodil Jørgensen.

Men skæbnen ville det anderledes:

"Jeg følte, at jeg havde mere at byde på", fortæller Anne Louise Hassing om sin beslutning om at gå efter en af de københavnske roller i serien.

Og denne beslutning viste sig at være skelsættende:

"Jeg gav den fuld gas til castingen som Therese Madsen", husker Anne Louise Hassing.

Det var en middagsscene, der blev afgørende. Kemien mellem Lars Ranthe og mig var der med det samme fortæller hun videre.

Og dette øjeblik blev startskuddet til en rolle, der nu har varet i 10 sæsoner, og som har gjort Anne Louise Hassing til et velkendt ansigt i de danske stuer.