Retssagen er lige om hjørnet: Nu reagerer Dennis Knudsen på potentiel fængselsstraf

20/11/2023 09:59

Kamille Isaksen

Indland
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Foto: Peter Hauerbach/Ritzau Scanpix
Dennis Knudsen ser frem til endelig at kunne få en afklaring på sagen.

Mest læste i dag

Efter sommerens tumult på Molslinjens færgerute til Odden står Dennis Knudsen nu over for retssagen, hvor anklagemyndigheden kræver ham fængslet for episoden, hvor han mistede besindelsen efter at være blevet nægtet adgang til færgen på grund af forsinkelse.

I juli måned kom den kendte frisør og hans tre børn for sent til afgang, hvilket resulterede i en hændelse, hvor han rev bommen ned og forsøgte at køre med bil og campingvogn for at nå færgen.

Det skriver HER&NU.

Som konsekvens har Dennis Knudsen fået frataget sit kørekort, er sigtet for vanvidskørsel og har fået sin leasede Audi Q7 til en værdi af 1,2 millioner kroner konfiskeret af politiet.

Retssagen, der skal behandle sagen, er fastsat til december, og Dennis Knudsens forsvarsadvokat, Mette Grith Stage, bekræfter overfor Ekstra Bladet, at anklagemyndigheden ønsker en fængselsstraf for hændelsen, hvilket hun anser som en overreaktion.

På trods af den alvorlige situation ser Dennis Knudsen frem til retssagen og udtrykker lettelse over, at der endelig er en dato fastsat.

"Jeg synes, jeg har gået lang tid i det uvisse og ventet. Det bliver fint at komme i retten, og så må det jo gå, den vej det skal gå - om jeg så skal dømmes eller ikke." 

Han reagerer overrasket på anklagemyndighedens krav om fængsling og understreger, at han lever sit liv og er på ferie med sine børn, og at han overlader straffen til retten.

Dennis Knudsen udtrykker, at hvis fængsling bliver udfaldet, vil han acceptere det og fortsætte med oprejst pande: "Jeg synes, jeg har lagt mig fladt ned flere gange. Hvis jeg skal have en fængselsstraf, så må det jo være sådan, det er," fortæller han.