På grund af corona: Her kan du spare penge fra i dag

Foto: Kristian Djurhuus / Ritzau Scanpix

På visse områder er der penge at spare i forbindelse med coronavirussen, og for nogle kan det være ganske mange penge.

Der er meget få, der vinder på coronakrisen i øjeblikket, hvor langt størstedelen af verdensbefolkningen taber penge. Det er virksomheder, der bløder i øjeblikket, og privatpersoner, der mister deres job.

Læs også

Eksperter: Tag dine sko af med det samme

Heldigvis så er der også steder, hvor man kan komme til at spare lidt penge på grund af coronavirussen, og det informere forsikringsselskabet Codan om i en pressemeddelelse i dag.

Danmarks tredjestørste forsikringsselskab opfordrer nemlig bilejere til at undersøge deres bilforsikring, da der kan være mange penge at spare netop her.

Her kan du spare

Hvis du ejer en bil, og i løbet af ‘coronatiden’ er blevet hjemsendt, fyret eller har færre arbejdsdage på kontoret, så vil du automatisk komme til at bruge din bil mindre.

De fleste forsikringsselskaber sætter prisen på ens bilforsikring efter, hvor mange kilometer man kører årligt, og det antal vil i manges tilfælde være væsentligt lavere end før.

Hos Codan vil kunderne kunne spare op mod 10%, hvis der sker en såkaldt markant ændring i deres samlede kørselsbehov for hele året. Det vil sige, hvis kørselsbehovet er steget eller faldet med mindst 5.000 kilometer om året.

”Hos mange af vores kunder står bilerne parkeret, mens andre måske kører mere, fordi de i øjeblikket har fravalgt offentlig transport for at mindske smittespredelsen. I begge scenarier kan forsikringskunder have betalt en pris på baggrund af et behov, som ikke modsvarer virkeligheden lige nu. Forandrer verden sig, forandrer behovet for forsikringer sig også, og derfor opfordrer vi kunder til at kontakte deres forsikringsselskaber for at få gennemgået deres dækning,” fortæller Christian Baltzer, der er CEO i Codan Danmark.

Siden den 10. marts hvor regeringen opfordrede danskerne til at begrænse transportaktiviteterne, er der sket et fald på 25 til 30% i antallet af bilskader.

Læs også

Brasiliansk virolog: 'Forbudt stof' reducerer coronavirus til en harmløs sygdom

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip