Politidirektør: Bøder til alle der opfører sig respektløst

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Politiet har været nødsaget til at komme med en opsang igen, til de danskere der fortsat ikke forstår budskabet.

Det lader heldigvis til, at størstedelen af den danske befolkning har forstået alvoren af coronavirus, og derfor følger de opfordringerne fra regeringen.

Desværre er der stadig en gruppe mennesker, der af uvisse årsager ikke har fanget budskabet, selvom de præsenteres for det dagligt.

Læs også

Nu tester dansk hospital corona-kur

De mennesker var politiet ude med en opsang til i går, men det har fortsat ikke været nok. I dag på et pressemøde er politiet atter engang ude efter de personer, der ikke har forstået budskabet, og som dermed sætter alle andre danskere og virksomheder i farezonen.

“Det er vores indtryk, at langt de fleste tager situationen alvorligt, men desværre må vi også konstatere, at en gruppe danskere ikke tager den seriøst. Vi skal undgå at komme for tæt på hinanden. Alt andet er respektløst,” lyder det fra politidirektør Arne Gram på pressemødet.

Han følger op med, at der vil blive uddelt bøder til de personer, der ikke opfører sig respektabelt.

“Vi vil uddele bøder til alle, der opfører sig respektløst i forhold til vores fællesskab,” lyder advarslen fra politidirektøren.

Det der særligt hentydes til i advarslen fra politidirektøren, er, at folk ikke skal samles. Så ganske enkelt er det.

Forleden var mange mennesker samlet ude i det gode vejr i København, hvilket politiet følte sig nødsaget til at påtale. Hvis man opholder sig steder med mange andre mennesker, så kan man altså risikere en bøde på 1.500 kroner.

Tester ‘corona-kur’ i Danmark

Flere lande har i den seneste tid eksperimenteret med et malariamedikament, som menes at kunne få bugt med den truende virus.

Studier tyder nemlig på, at midlet har en positiv effekt på patienternes sygdomsforløb, og nu bliver det så testet i Danmark.

TV2 skriver, at Hvidovre Hospital bliver det første hospital i Danmark, hvor de tester medikamentet klorokin.

Hospitalet vil give midlet til patienter, som er testet positive for coronavirus, mens også familiemedlemmer skal tage medikamentet, så de kan undersøge, om midlet også kan have en præventiv virkning på coronavirus.

Læs også

Tjek din e-boks: Du modtager et vigtigt brev i dag

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip