Tjek din e-boks: Du modtager et vigtigt brev i dag

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Alle danskere der er fyldt 15 eller derover, vil modtage et vigtigt brev i deres e-boks i dag.

Hvis du er over 15 år, så skal du regne med, at der kommer et brev i din e-boks i løbet af dagen. 

Brevet er ikke bare et hvilket som helst af slagsen, men et brev fra Sunhedsstyrelsen, der sender vigtige informationer ud til danskerne omkring coronavirussen.

Læs også

Breaking: 9 danskere med corona er døde - Smittetallet stiger

“COVID-19 epidemien i Danmark går snart ind i sin tredje uge. Derfor er det vigtigt, at du læser dette brev grundigt, så du ved, hvad du skal gøre, hvis du oplever symptomer på COVID-19. Og hvad du skal være særligt opmærksom på, hvis du bliver syg. Du skal også vide, hvordan du bedst beskytter dig selv og andre mod smitte,” lyder det i begyndelsen af brevet fra Sundhedsstyrelsen.

Ifølge Sundhedsstyrelsen så er brevet allerede blevet sendt ud. Det er dog ikke alle danskere, der har modtaget det i deres e-boks endnu, men de kan forvente, at det tikker ind i løbet af dagen.

Tilmeld dig Influementer

Foruden de mange informationer omkring coronavirus, så opfordrer Sundhedsstyrelsen også til, at du tilmelder dig overvågningstjenesten Influementer.

Influmeter er en elektronisk influenza-overvågning, som i den kommende periode kan være vigtig – både for overvågning af influenzalignende symptomer og for symptomer på COVID-19 i den danske befolkning.

“Tilmeld dig nu, og giv vores forskere bedre data, så vi kan tracke udbredelsen, vurdere effekten af tiltagene og se, hvordan epidemikurven forløber i Danmark,” lyder det fra Sundhedsminister Magnus Heunicke.

Du kan tilmelde dig allerede nu på Influemeter.dk, eller du kan vente til du modtager brevet i din e-boks.

Læs også

Fødevarestyrelsen advarer: Pas på corona, når du laver mad

 

 

Dagens Gossip