Politiet med advarsel til danskerne: Det vil vi have fokus på

Foto: Privat.

Politiet kommer i dag med en 'advarsel' til danske borgere i forbindelse med coronapasset.

OPDATERET: Siden artiklen blev skrevet, har Fyns Politi slettet deres tweet. Dette skyldes, at de tog fejl. Herunder kan du se det seneste tweet fra politiet, der beklager.

Du kan stort set ikke lave noget indendørs i Danmark i øjeblikket, uden at skulle være testet negativ for covid-19.

Hvis du skal på restaurant eller i fitnesscenter, så kræver det, at du har været forbi en poder, og fået et negativt resultat.

Læs også

Frederik ville sende blomster til kæresten: Blomsterhandleren lavede komisk brøler

Flere steder bliver danskerne dog ikke spurgt ind til det såkaldte coronapas, og ifølge Fyns Politi, så er der flere træningscentre der vejleder i, at man bare kan sige, at man er fritaget for et coronapas.

Den går dog ikke, lyder det fra selvsamme politi, der i den kommende tid vil have stor fokus på, om du rent faktisk er fritaget.

“Kan man være fritaget for Coronapas? Stort set ikke og i givet fald kræver det en attest fra egen læge.” lyder det fra Fyns Politi på Twitter, inden de fortsætter:

“Vi har erfaret, at nogle træningscentre vejleder i, at man bare skal sige, at man er fritaget.  Det vil vi have fokus på! Tænk på andre, så smitten ikke breder sig,” lyder det fra politiet.

For at komme ind i et fitnesscenter i dag, skal du fremvise, at du enten er vaccineret mod covid-19, at du har været smittet indenfor de seneste 180 dage, eller at du har en negativ covid-19-test, der er max. 72 timer gammel.

 

Læs også

Ana i chok: Vågnede da der dryppede blod ned fra loftet