Politiet søger vidner i sag om lynhurtig elcykel på Vestegnen: Kørte op mod 80 km/t

Foto: Shutterstock

Politiet leder efter folk, som har set Danmarks nok hurtigste elcykel.

Der er efterhånden kommet flere og flere elcykler på de danske cykelstier. 

Den lydløse racer er blevet det foretrukne transportmiddel for mange tusinde danskere, og det er ikke så underligt at forstå.

Læs også

NASA advarer: Asteroide kan ramme jorden 6. maj

Uden det helt store besvær kommer man nemt op på 20-30 kilometer i timen, man kan liste sig elegant forbi bilkøerne og med priserne på brændstof for tiden gør det ikke noget, at den kører på el. 

Enkelte er dog trætte af den nye form for cykel, da nogle mener, at den er farlig, fordi man ikke forventer, at cykler kommer med så høj fart, som elcykler nogle gange gør. 

En ting er i hvert fald sikkert; borgerne på Vestegnen fik forleden 'fornøjelsen' af at se en elcykel, som i hvert fald kørte hurtigere, end man forventer fra en cykel. 

Det er nemlig de færreste, som kan trampe så hårdt i pedalerne, at de kan følge med bilerne på landevejen, men det kunne en mand på en elcykel i Københavnsområdet forleden. 

Han blev nemlig forleden anholdt, da han kørte et sted mellem 70 og 80 kilometer i timen på en elcykel ved HF Carl Nielsens Minde i Søborg, og politiet søger lige nu vidner, som har set manden køre afsted med den absurd høje hastighed. 

Det skriver Københavns Vestegns Politi i et opslag på Twitter

Hvis du kan hjælpe med informationer, bedes du kontakte politiet på telefon 114.

Læs også

Dansk mand udsat for attentatforsøg i Thailand: Konen er anholdt

 

 

Dagens Gossip