Dansk mand udsat for attentatforsøg i Thailand: Konen er anholdt

Foto: Shutterstock

En dansk mand er indlagt med alvorlige kvæstelser efter et mordforsøg.

En 63-årig dansk mand, som bor i Thailand, blev d. 21. april kørt ned bagfra, da han cyklede i byen Nakhon Sawan nord for den thailandske hovestad, Bangkok. 

Manden blev efterfølgende indlagt og er fortsat indlagt med alvorlige kvæstelser på et hospital i Thailand.

Læs også

Præsident melder ud: Denne dato slutter krigen

Thailandsk politi har nu meldt ud, at dét, som de først troede var en bilulykke, har vist sig formentlig at være et attentatforsøg bestilt af blandt andre mandens kone. 

Det skriver flere thailandske og internationale medier ifølge Ekstra Bladet. 

Den 48-årige kone og hendes veninde er derfor begge blevet anholdt og sigtet for at have hyret en 24-årig mand til at køre den 63-årige dansker ned med henblik på at slå ham ihjel. 

Anholdelsen skete efter, at thailandsk politi fandt flere mistænkelige forhold, som gjorde, at man anholdte den 24-årige mand, der afslørede, at han var blevet betalt af konen og hendes veninde til at slå den danske mand ihjel. 

Veninden har været sigtet i lignende sager før. 

Motivet for drabet er angiveligt en livsforsikring på 10 millioner baht (cirka to millioner kroner), som konen ville få udbetalt.

Parret, som har to børn sammen og har boet sammen i Danmark i flere år, før de flyttede til Thailand, har tidligere søgt om skilsmisse, men fik afvist at dele deres formue ligeligt mellem dem.

Læs også

Søskendepar har fire børn sammen: "Vi fulgte vores instinkter"

 

 

Dagens Gossip