Politimands søn udsat for mobning: Tiltalt for trussel om at bruge tjenestevåben på mobbers far

Foto: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix

En politibetjent er sigtet for at have truet en far på livet. Dette skyldes angiveligt, at betjentens søn blev udsat for mobning på skolen, og det ville betjenten have stoppet.

Når man er politibetjent, er det vigtigt at kunne skelne mellem sit arbejde og sit privatliv. Det havde en dansk betjent dog svært ved, da han skulle håndtere en sag i sin søns skole, hvor sønnen var udsat for mobning.

En dommer og to domsmænd skal du afgøre, hvad der har været op og ned i, hvad der angiveligt har været en ophidset samtale mellem politibetjenten og en leder på skolen.

Læs også

Frygtelig dødsulykke: Mand kørte ind i traktoranhænger

Betjenten er nemlig tiltalt for både at have truet en person på livet, og samtidig have misbrugt sin stilling som polititjenestemand. Det skriver B.T. som har taget et kig på anklageskriftet, som Statsadvokaten i Viborg har udfærdiget.

“Kunne møde op og skyde ham med mit tjenestevåben”

Sagen er den, at politimanden er far til en søn, der går på skolen. Her skulle sønnen have været udsat for mobning, og det ville faren naturligvis gerne have stoppet.

Han valgte derfor at tage et møde med skolelederen, og her skulle han ifølge anklagemyndigheden have fremsagt trusler på livet af faren til en dreng, som går i sønnens klasse.

"Jeg fik sådan nogle vilde tanker, at jeg kunne møde op hos ham og skyde ham med mit tjenestevåben,”  fortæller anklagemyndigheden ifølge B.T.

Politibetjenten skulle også have sagt, at han var helt vildt aggressiv, eftersom han havde trænet hårdere end normalt.

Betjentens advokat har dog ikke forståelse for, at der overhovedet er rejst en sag, da han ikke mener, at betjenten har truet nogen.

“Min klient bestrider, at han har truet nogen. Jeg er dybt forundret over, at sagen er blevet rejst,” fortæller Torben Koch ifølge B.T.

Det forventes, at der afsiges dom i sagen på onsdag.

Læs også

Ekspert advarer: Sluk for din bluetooth

 

 

Dagens Gossip