Populær DR-vært har sagt sit job op

11/10/2022 08:11

Henrik R

Indland
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
DR-værten har valgt at sige sit job op.

Mest læste i dag

DR-vært Kathrine Abrahamsen har valgt at sige sit job op hos DR P3. Derfor bliver det sidste afsnit af hendes populære program 'Kattepinen' sendt på torsdag.

Hun er primært kendt for programmet 'Kattepinen', men det er dog ikke alt, hvad hun har været med til at lave i sin tid hos P3. Hun har nemlig også lavet programmer som 'Tabu', 'Sig noget sjovt' samt 'Buffeten'.

Det er Kathrine Abrahamsen selv, der har afsløret, at hun har sagt op. Det har hun gjort i et opslag, hun har delt på det sociale medie Instagram.

"Hej venner. Jeg har sagt op på P3. Kattepinen sender derfor sidste gang på torsdag," skriver hun, og fortæller, at hun er i radioen for sidste gang den 25. oktober, hvor hun skal være vært på Tine Bryld Prisen.

Hun fortæller også, at det er 'fedt, forløsende og spændende', at hun har sagt op, og at hun derfor står uden et fast arbejde. På den anden side er det dog også 'helt vildt angstprovokerende' for hende.

I opslaget på Instagram kommer hun ind på, at der er flere grunde til, at hun har afleveret sin opsigelse. Blandt andet mener hun ikke, at der er et match mellem hende og P3's nye strategi for 2023.

"Jeg har sagt op af flere årsager, men blandt andet fordi P3's strategi for formiddagen i 2023 ikke er et match med, hvad jeg kan se mig selv lave. Alternativet jeg så blev tilbudt, var heller ikke lige sagen," skriver hun, og fortsætter:

"Nu er tiden altså kommet til at jage og forhåbentligt udleve de drømme og ideer, der bor i mig. Og så tager jeg risikoen for at ryge på røven med."

Til slut skriver hun, at hun har lært rigtig meget i mere end fire år, hvor hun har været hos P3. hun sender også en stor tak til alle hendes kolleger, som er med til at gør P3 til, hvad det er. Ydermere sender hun selvfølgelig også en stor tak til sine lytter.