Populære charterdestinationer åbner op igen

Foto: Martin Fyhn Lykke Lladó/Biofoto/Ritzau Scanpix

Flere charterdestinationer får nu åbnet op for lufthavnene, så der igen kan komme folk til. Der dog fortsat et lille men.

I takt med at Danmark åbner mere og mere op, så er der mange danskere, der er begyndt at drømme sig til udlandet igen.

Håbet om at komme på sommerferie lever stadig, og det begynder også at ligne, at det faktisk bliver en mulighed.

Læs også

Vaccine-forsøg på mennesker viser lovende resultater

Forleden meldte den græske regering ud,  at de arbejder på at åbne landet op for turister pr. 1. juli. og det vil endda blive uden de 14 dages karantæne, som man skal i, hvis man rejser til landet nu.

Grækenland kan dog få selskab af andre feriedestinationer, da Spanien vil genåbne landets lufthavne for international trafik.

Disse lufthavne åbner op

Det britiske medie Express skriver, at feriedestinationer som de kanariske øer, Ibiza, Costa del Sol og Palma de Mallorca vil åbne op igen, der er dog et lille men.

Det vil fortsat ikke være muligt at rejse til steder som turist. For at få adgang til indrejse kræver det, at man kan bevise, at man har en gyldig grund til at rejse ind i landet. Derudover skal man også 14 dage i karantæne.

I øjeblikket lader det derfor fortsat til, at man skal afvente med at bestille ferien til Spanien endnu, men åbningen af den internationale flytrafik til Spanien er uden tvivl en indikator på, at det går den rette vej.

Med lidt held er det derfor ikke helt usandsynligt, at flere danskere vil kunne rejse til deres favoritdestinationer i løbet af sommeren, hvornår det bliver, er dog fortsat uvist.

Læs også

Tragedie: 3-årige tvillingepiger fundet døde

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip