Populært legetøj til børn kaldes tilbage: Kan være farligt for de mindste

Foto: Shutterstock.com

Sikkerhedsstyrelsen har sendt en advarsel ud om et populært børnelegetøj, som kan være rigtig farligt for de mindste børn. Se om du har produktet og stop med at lade dit barn lege med det.

Hvis du har købt legetøj på de seneste fra fabrikanten Oil and Carol, der står bag meget populært børnelegetøj, så bør du hurtigt tjekke, om du har fået fat i en af de sendinger, der kan være farlige for de mindste børn.

Oil and Carol har nemlig tilbagekaldt noget af deres badelegetøj, som kan være farligt for de helt små børn, der endnu ikke er fyldt et år. Produktet kan nemlig grundet dets former, være farlige for børn, der endnu ikke har lært at støtte deres eget hoved. Det skriver sikkerhedsstyrelsen på deres Facebookside.

Produktet der er tale om, er en lille origamibåd.  Det ligner, de klassiske både man folder af papir, men den er lavet i stærkt gummi. Tilbagekaldelsen gælder alle farvevariationer af batch OC 15 og batch OC 18. Du bør derfor undersøge, om det er en af de to produktioner, som du har fået fat i.

Er det tilfældet, bør du aflevere den hos den forhandler, hvor du har købt produktet. Tilbagekaldelsen gælder kun de nævnte to batchnumre, og du kan derfor ikke returnere andre Oil and Carol-produkter.

Advarsel fra Sikkerhedsstyrelsen

Den fulde besked fra Sikkerhedsstyrelsen lyder således:

”STOP BRUGEN AF ORIGIMABÅD

Fabrikanten Oil and Carol tilbagekalder en origamibåd, som er badelegetøj til børn.

Det skyldes, at produktet kan være farligt for små børn under 10 måneder, som endnu ikke kan støtte deres eget hoved.

Tilbagekaldelsen gælder alle farvevariationer af de to batch OC 15 og OC 18.

Hvis man har origami båden med batch nummer OC 15 eller OC 18, bør man returnere det til den forhandler, hvor produktet er købt for flere oplysninger. Tilbagekaldelsen gælder ikke andre batch numre - heller ikke OC 1809.

Produktet er solgt hos flere forhandlere.

Spred gerne budskabet.”

Læs også

Forældre sultede baby med veganerkost: Nu er de tiltalt for børnemishandling

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip