PostNord med stor nyhed

Foto: Shutterstock.com

PostNord foretager en stor udskiftning i sin vognpakke.

Det er lige blevet oktober måned, og dermed er der taget hul på den tiende måned af år 2022. Julen er heller ikke så langt væk igen, og det samme gør sig gældende med Black Friday.

Sidstnævnte er en dag, hvor mange danskere netop køber de fleste julegaver. Det betyder travle dage for diverse pakkerfirmaer som for eksempel PostNord.

Læs også

Anmelder kritiserer kontroversiel dokumentar om Peter Madsen: "Den er overfladisk"

Men selvom man går en rigtig travl tid i møde, så har PostNord valgt at udskifte 100 dieselbiler med 100 elbiler. Det fortæller PostNord i en pressemeddelelse.

- Vi arbejder målrettet på at gøre vores transport grønnere, og med en investering som denne tager vi endnu et stort skridt mod vores målsætning om at gøre PostNord fossilfri i 2030. De 100 ekstra elbiler giver os endnu bedre muligheder for at levere klimavenligt til de danske pakkemodtagere – også når vi får allermest travlt, siger Lene Reipuert, der er vicedirektør for pakker i PostNord.

De nye eldrevne biler, der udelukkende bruger grøn strøm, sparer klimaet for ca. 400 ton CO2 sammenlignet med et tilsvarende antal dieselbiler.

- Vi forbereder os grundigt på, at vi får særligt travlt op til jul, så vi kan sikre, at alle pakker kommer frem i tide på trods af de enorme mængder. Jeg er meget glad for, vi kan sikre den bedst mulige kundeoplevelse, mens vi samtidig gør danskernes pakker endnu grønnere, siger Lene Reipuert.

Når alle de nye elbiler er i drift, så har PostNord omkring 170 elbiler. De 100 nye biler er alle af modellen Mercedes-Benz eSprintere.

Læs også

Peter Ingemann langer ud efter Kongehuset: "Jeg fik sgu ondt i maven"

 

Dagens Gossip