Pressemøde med Mette Frederiksen: Der kan komme flere restriktioner

Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix

Mette Frederiksen har netop nu afholdt et mindre pressemøde, hvor hun både talte om arbejdsløse danskere og mulige restriktioner.

Helt ud af det blå kom der fredag morgen en lille indkaldelse til et mindre pressemøde med statsminister Mette Frederiksen. Det var et såkaldt ‘doorstep’-pressemøde, hvor journalister havde mulighed for at stille spørgsmål til statsministeren efter et møde.

Mette Frederiksen har nemlig været i møde og talt med en række borgere, der har mistet deres job under corona-krisen, og kort efter stillede hun til et pressemøde.

Læs også

Netop nu: Nyt i Madeleine McCann-sagen

Det første spørgsmål på pressemødet omhandlede minksagen, hvor en journalist undrede sig over, at Mette Frederiksen ikke mente, at det var en ordre, hun udlangede på pressemødet. Det ønskede statsministeren dog ikke at forholde sig til.

Til gengæld ville hun gerne tale om de danskere, der har mistet deres arbejde, og hun kom også ind omkring julen, der for manges vedkommende ikke kommer til at blive som den plejer.

“Der er ikke ret mange af os, der kommer til at kunne holde jul, som vi plejer, fortæller statsminister Mette Frederiksen og fortsætter:

“Vi skal se færre mennesker, vi kan ikke danse om juletræet, som vi plejer. Præcis, hvordan det kommer til at foregå, det ved vi ikke endnu”, fortæller hun.

Ligeledes lyder det fra pressemødet, at indbyggere i hovedstaden skal ændre adfærd, så smittetallet kan falde. Ellers kan der meget vel komme flere restriktioner.

Læs også

DMI melder ud: Her er der mulighed for sne

 

 

 

Dagens Gossip