Prinsesse Isabella overrasker i Parken

Her ses dronning Margrethe, kronprinsesse Mary og prinsesse Isabella til prins Christians konfirmation. Foto: Bo Nymann/Photographer Bo Nymann/Ritzau Scanpix.

Det fremgik ikke af det officielle program, at prinsesse Isabella skulle i Parken.

Hvis man tager et kig på den kongelige kalender, så kunne man i går se, at kronprins Frederik og prins Christian skulle en tur i Parken for at se fodbold.

Læs også

Kronprins Frederik overrasker: Dukker op i populært DR-program

Det samme gjorde sig gældende på de sociale medier. På kongehusets Instagram-profil var det også far og søn, der var klar til den nervepirrende kamp mod Rusland.

Derfor var det også noget af en overraskelse, da prinsesse Isabella dukkede op på et billede sammen med influenceren Anders Hemmingsen.

Ifølge B.T sad prinsessen med en veninde i VIP-loungen langt fra sine kongelige familiemedlemmer, hvor hun var iklædt i en landsholdstrøje. 

På billedet, der er delt af Anders Hemmingsen, kan man se prinsesse Isabella og Anders Hemmingsen smilende og med teksten “Vi gjorde det” skrevet på billedet, der altså er endt i influencerens Instagram-story.

Og det er korrekt. Danmark gjorde det. Danmark vandt 4-1 over Rusland, Belgien fik en 2-0-sejr over Finland, og det betyder, at på lørdag spiller landsholdet mod Wales i ottendedelsfinalen. Her er Parken dog ikke længere kulisse til fodboldfesten. Kampen bliver spillet i Amsterdam. 

Fast publikum

Det er ikke første gang, at de kongelige tropper op i Parken under EM. Den 12. juni var kronprinsparret afsted for at se åbningskampen mod Finland. I torsdags var kronprinsparret, prins Christian, prins Nikolai og prins Felix i Parken for at overvære EM-landskampen Danmark-Belgien.

 

Læs også

Christian Eriksen reagerer på Danmarks sejr

 

 

Dagens Gossip