Prisstigning på vej til mere end en million danskere

Foto: Kristian Djurhuus / Ritzau Scanpix

Fra det kommende år kommer der atter en prisstigning til mange danskere, da mere end en million skal betale flere penge for deres nuværende abonnement.

Vi nærmer os efterhånden slutningen af 2019, og det betyder, at mange virksomheder benytter slutningen af året til at varsler prisstigninger i det kommende år.

Det er særligt tv-udbydere og fitnesscentre, der plejer at melder deres prisstigninger i denne periode af året, men nu er det også sygeforsikringen ‘Danmark’, der kommer på banen med en prisstigning til deres medlemmer.

Læs også

Ny lov kan ramme mange tusinde danskere: Skal betale penge efter nytår

Forsikring stiger for mere end en million danskere

Det er mediet Finans der skriver, at medlemmer hos sygeforsikringen kan forvente en prisstigning på helt op til 4.7 % på deres medlemskabs næste år. Det er ikke alle 2.5 millioner medlemmer, der bliver ramt, det er dog stadig en meget stor gruppe.

Ifølge Finans er der tale om mere end en million danskere, hvor den største stigning rammer de medlemmer, der er i forsikringsgruppe 5 ‘Den grundlæggende dækning’.

Forsikringen koster i dag 1.462 kroner om året, men fra næste år vil prisen i stedet blive på 1.520 kroner.

Flere andre grupper bliver også ramt af prisstigninger, mens medlemmerne i basis-gruppen slipper for en prisstigning, og deres pris vil derfor også være 396 kroner til næste år.

I 2019 har Sygeforsikringen udbetalt flere penge i skadesudgifter end de havde regnet med, og derfor kommer prisen altså til at stige i det nye år. Det fortæller kommunikationschef, Lone Ellersgård fra ‘Danmark’ til Finans.

Er du okay med, at dit abonnement bliver dyrere fra næste år?

Læs også

Tabte sig 15 kilo ved at spise McDonalds tre gange om dagen: Se hvad hun spiste

 

 

Dagens Gossip