Rapper fra Suspekt involveret i vildt trafikuheld

Foto: Shutterstock.com

Rapperen Orgi-E fra rapgruppen Suspekt var i går involveret i et et færdselsuheld, da hans Mercedes kørte ind i siden på en Citroén, der eftefølgende blev kastet rundt og landede i en hæk.

Det kunne været gået alvorlig galt, da Suspekt-rapperen, Emil Simonsen, bedre kendt som Orgi-E, var involveret i et trafikuheld. En video fra et overvågningskamera viser, hvordan rapperen fra den populære danske rapgruppe, kommer kørende med forholdsvis høj fart ind i et kryds, hvor trafiklyset ikke umiddelbart virker.

Samtidig kommer en bil kørende fra den modsatte side, og her rammer Emil Simonsens bil så hårdt ind i siden på den anden bil, at den flipper rundt og ender i en stor hæk. Sammenstødet ser alvorligt ud for den anden bil, mens rapperens egen Mercedes holder sig på alle fire hjul.

Kort efter sammenstødet ser man, hvordan en person forlader Mercedesen og efterfølgende går hen mod den påkørte bil. Kort efter stiger endnu en person ud af Mercedesen. Billederne er utydelige, men det lader til, at en eller flere personer forsøger at stige ud af den Citroén, der netop er blevet påkørt.

Du kan se videoen af sammenstødet hos Localeyes her

Ingen kom til alvorligt til skade

Uheldet skete i et kryds ved Flynderborgvej i Helsingør.

B.T. har været i kontakt med Emil Simonsen, der ikke ønskede at kommentere på ulykken, mens hans pladeselskab Universal heller ikke ønskede at kommentere det. De bekræftede dog, at rapperen er i god behold efter ulykken.

Læs også

Sportsstjerne med ubehagelig udmelding: Jeg dør indenfor 18 måneder

 

Top partnere


BingoSjov.dk
Få op til 7.500 kr. i velkomstbonus + 150 GRATIS spins.


LeoVegas
Danmarks Mobilcasino.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

 

 

Dagens Gossip