Regeringen indkalder til pressemøde

Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix

Regeringen har netop indkaldt til et pressemøde om covid-19.

Senere i dag er der pressemøde om den aktuelle coronasituation i Danmark og udlandet. 

Det fortæller nyhedsbureauet Ritzau.

Læs også

Corona-svindler stak 92-årig kvinde med dartpil

Det er udenrigsminister Jeppe Kofod (S), justitsminister Nick Hækkerup (S) og transportminister Benny Engelbrecht (S), der vil tale til den fremmødte presse. Det sker på et kort såkaldt doorstep-pressemøde, der finde sted ved ved Udenrigsministerie. 

 

Det vides ikke præcis, hvad pressemødet vil dreje sig om. Ritzau er dog i besiddelse af en ledetråd, der tyder på at mødet kommer i forlængelse af et ekstraordinært møde, der blev gik i gang klokken 14.30 fredag eftermiddag. 

Efter ekstraordinært møde

Tidligere fredag blev det meldt ud, at Udenrigspolitisk Nævn var blevet indkaldt til et ekstraordinært møde. Mødet var med de tre ministre, der netop nu bekræftes at holde pressemøde senere fredag. 

Der var kun et punkt på dagsordenen i Udenrigspolitisk Nævnt, viser indkaldelsen: Orientering om grænserestriktioner og rejsevejledning. 

Det tyder på, at ind eller udrejse af Danmark nu begrænses. Det bekræftes af Ritzaus oplysninger, der skriver at pressemødet netop vil handle om ind- og udrejserestriktioner i forbindelse med coronavirussen. 

Pressemødet går i gang klokken 16.30.

Læs også

Afløser Mads Steffensen: Sara Bro giver forsmag på Sara & Monopolet

 

 

Dagens Gossip