Afløser Mads Steffensen: Sara Bro giver forsmag på Sara & Monopolet

Skrevet af Julie Møller

08/01/2021
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix
Fra og med 9. januar tager Sara Bro over.

Dagens topnyheder

Mads Steffensen stopper som DR-vært. Det betyder også et farvel til Mads & Monopolet. Fra og med 9. januar tager Sara Bro over, og hun skal fremover styre 'Monopolet' hver lørdag formiddag på P4. Programmet skifter i den anledning navn til ’Sara & Monopolet’.

Nu giver hun en lille forsmag på, hvad lytterne kan glæde sig til det. Det gør hun på P4s Facebookside.

“Hej alle sammen. Jeg vil bare lige sige ordentlig hej. Jeg glæder mig til at sende for Danmarks bedste lyttere i morgen på P4. Så vil jeg lige fortælle, at Monopolet i morgen bliver Søren Rasted, Cecilie Beck og Lars Løkke Rasmussen,” fortæller hun i en video.

Går til opgaven med frygt og glæde

Sara Bro har mange års erfaring som radiovært, og hun går til opgaven med lige dele ærefrygt og forventningsglæde.

“Det er selvfølgelig kæmpestort at skulle overtage et så ikonisk program, der gennem tiden har fået så mange danskere til at agere medrådgivere i bilen eller hjemme i stuen. Jeg er jo ikke en nordjysk mand, så jeg må jo nok finde min egen måde at fylde de store sko, som Mads efterlader, ud på - samtidig med at jeg selvfølgelig har respekt for programmets DNA. Lige nu glæder jeg mig dog mest af alt bare helt sindssygt til at komme i dialog med lytterne og komme i gang med de spændende dilemmaer,” siger Sara Bro i en pressemeddelelse. 

Selvom programmet har skiftet vært, så holdes der fast i både sendetid og kanal. Du kan lytte til Sara & Monopolet på P4 lørdag formiddage fra klokken 9.00.