Region opfordrer danskerne: Tjek din e-boks

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Flere danskere opfordres i øjeblikket til at tjekke deres e-boks.

Der er mange ledige vaccinationstider i påskeferien, og derfor appelleres der til, at danskerne tager et kig i deres e-boks, for at se, om de skulle være så heldige at kunne benytte en af tiderne.

Læs også

Hele 3 kendisser ud af 'Korpset' efter i går

I skrivende studn er det Region Syddanmark der melder ud, at danskere bosat i regionen bør tage et kig i deres e-boks. Det er nemlig hele 1.000 ledige vaccinationstider i påskeferien på vaccinationscentret, der er beliggende på Ørnevej i Esbjerg.

Sådan lyder meldingen fra Region Syddanmark ifølge mediet Jydske Vestkysten.

Det er ikke alle danskere, der kan blive vaccineret endnu. Det er fortsat ældre og sårbare, der står forrest i køen til at blive vaccineret, og danskerne der kan blive vaccineret i påskeferien er danskere født mellem 1942 og 1945.

Personer i denne aldersgruppe burde have modtaget en besked i deres e-boks fra sundhedsmyndigheder, hvor det vil være muligt at bestille tid til vaccination.

Region Syddanmark opfordrer derfor til, at borgere i den aldersgruppe får tjekker deres e-boks.

Man kan tilmelde sig vacciner på www.vacciner.dk.

Hvis du ikke er født i årstallene 1942 til 1945, så skal du blot have lidt tålmodighed endnu. Sundhedsstyrelsen meldte tidligere ud, at alle danskere forventes at være tilbudt vaccination senest den 25. juli.

Læs også

Vil fjerne SU fra disse uddannelser

 

 

 

Dagens Gossip