Rema 1000 med brandvarmt tilbud på Lurpak: Ikke set billigere siden årsskiftet

Foto Shutterstock.com/Dagens.dk

Hvis du er ved at løbe tør for det smør, du måske købte, da priserne var skruet helt i bund omkring nytår, så er der godt nyt til dig. Rema1000 kører nemlig et brandvarmt tilbud på Lurpak.

Ikke siden årsskiftet har det været så billigt at købe en pakke Lurpak, som det er i dag hos Rema 1000.

Fra og med i dag har Rema 1000 nemlig skruet prisen helt i bund på en 200 grams Lurpak, så du kan få den for den nette sum af 10 kroner.

Så lavt har prisen ikke været på en pakke Lurpak siden årsskiftet, hvor rigtig mange supermarkeder kørte med enormt lave priser på smør, da lagerne ikke var blevet tømt fra julehandlen.

Det var ikke uhørt på det tidspunkt at se lokale tilbud på en pakke smør til under 5 kroner, men så billigt bliver det næppe igen, medmindre supermarkederne brænder inde med smør over påsken.

Disse Lurpak-produkter kan du få for 10 kroner i Rema 1000

Rema 1000 sælger tre forskellige slags Lurpak-produkter til 10 kroner, og de har en begrænsning på 6 pakker pr. person. Dvs. hvis du køber maksimum af hvert produkt, kan du få 18 pakker med hjem.

De tre produkter Rema 1000 kører tilbud på er:

  • Lurpak Smør
  • Lurpak Smørbar
  • Lurpak Let Smør

Som nævnt kan du købe seks pakker af hver, og det kan du indtil den 1. april. Tilbuddet gælder nemlig fra og med i dag til og med den 1. april.

Læs også

Sne på vej til Danmark: Vores 'naboer' får 20 graders varme

 

.

Dagens Gossip