Rigtig godt coronanyt i Danmark

Foto: Johan Nilsson/TT/Ritzau Scanpix

Der er primært godt nyt i det tal, som Sundhedsstyrelsen har sendt ud her til eftermiddag.

Selvom vi står foran atter en dag, hvor antallet af smittede med coronavirus er steget i Danmark, så står vi ligeledes foran en dag, hvor antallet af indlagte med coronavirus er faldet.

Det er rigtig godt nyt, da det netop er indlæggelser, der særligt måles efter, når man kigger på hvor hårdt landet er ramt af coronavirus.

Læs også

Justitsministeren med nedslående melding om genåbning

I løbet af den seneste tid har antallet af indlagte været stigende i Danmark, hvilket meget vel kan skyldes den gradvise åbning af Danmark, hvor de mindste igen fik lov til at komme i skole og på institutioner.

Antallet af indlagte falder

I går lød antallet af indlagte danskere med coronavirus på 228, mens 49 var indlagt på intensiv og 39 personer var i respirator.

I dag lyder antallet så på 209 indlagte med coronavirus, mens 46 af dem ligger på intensiv og 41 personer i respirator. Det er altså et fald på 19 indlagte, tre på intensiv og to i respirator.

Det samlede coronatal i Danmark lyder i øjeblikket på 9.938 bekræftet smittede, mens 270.680 danskere er blevet testet. 7.493 danskere har overstået deres infektion, mens 506 danskere har mistet livet.

Det er altså tre flere døde end i går.

Læs også

Her er der slet ingen tvivl: Åbner på mandag

 

 

Dagens Gossip