Rystet mor: Min datter skulle simulere et blowjob på en agurk

Foto: Shutterstock.com

Datteren af Morten Grundwald, Tanja Grundwald, er blevet misbrugt af en mand, der har udnyttet hendes virksomhed og person til at lokke nøgenbilleder ud af unge piger.

Another Casting Company er en casting-virksomhed, hvor indehaver Tanja Grundwald - datter af Morten Grundwald - caster folk til roller i film.

Den 52-årige caster er dog blevet misbrugt på det skammeligste af en mand, der udgav sig for at være hende, mens hans lokkede unge piger til at vise sig afklædt og mere til.

Læs også

Grædefærdig veganer: Var så sulten, at hun spiste kylling

Siden oktober har en fortsat ukendt mand lavet en kopi af Tanja Grundwalds email, som han benyttede til at sende overbevisende emails til unge piger. Det fortæller Tanja Grundwald til B.T.

Ifølge den kendte caster, har den ukendte mand først skabt et tillidsbånd med de unge piger, hvorefter han langsomt har fået dem til at overskride deres grænser.

Det har blandt andet været ved at sende afklædte billeder og videoer, men han blev for ivrig, og det endte med at afsløre hans svindelnummer.

Skulle sutte på en agurk

En 18-årig pige ved navn Mia blev nemlig bedt om at sende en video, hvor hun gav et blowjob på en agurk. Det fik pigen til at blive meget mistænksom, hun talte derfor med sin mor, og så tog det fart.

“Personen fortalte, at Mia nu var i top-fire over mulige kandidater til rollen, men at de lige blev nødt til at teste, om hun kunne 'bryde sin komfortzone,” fortæller Mias mor, Hanne Nørgaard til B.T og fortsætter:

“Personen ville derfor have, at min datter skulle simulere et blowjob på en agurk,” lyder det fra kvinden.

Tanja Grundwald har anmeldt episoden til politiet.

Har du også oplevet det samme, som 18-årige Mia? Hvis det er tilfældet, så hører vi gerne fra dig på redaktion (at) dagens.dk

Læs også

6 ting du ikke vidste om personer, der foretrækker at gå i bad om aftenen

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip