Så er det sidste chance, hvis du skal have dine penge

Shutterstock.com

Hvis du endnu ikke har valgt at få udbetalt dine penge, så er det sidste chance. Fristen løber nemlig til og med den 1. december.

Det er ved at være allersidste udkald, hvis du skal nå have have udbetalt dine penge, inden det bliver jul. Fristen for at få udbetalt sine indefrosne feriepenge lyder nemlig på den 1. december, og dermed er tidsfristen ved at løbe ud.

Læs også

Stort drama i Rema1000 - Mundbindsnægter slog politiet

Rigtig mange danskere har allerede fået udbetalt flere milliarder kroner, men der er fortsat danskere, der ikke har udbetalt deres indefrosne feriepenge endnu. Det kan skyldes, at man hellere vil have dem stående på ‘opsparingen’ så de i stedet bliver udbetalt i forbindelse med ens pension, men det kan også være, at man bare har glemt det.

Hvis du er en af dem, der har glemt at få udbetalt dine penge, så er det med at få spændt ballerne sammen og klikket ind på hjemmesiden, hvor du kan anmode om at få dine penge udbetalt.

Sådan får du udbetalt dine indefrosne feriepenge

For at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, skal du klikke ind på Borger.dk’s hjemmeside. Du kan følge dette link, og du vil blive ført direkte til siden.

Når du har logget ind med dit NemID, vil du kunne udbetale dine penge, og derefter går der et par hverdag, og pengene vil stå på din konto.

Det har været muligt at få udbetalt tre ud af de fem ugers feriepenge, som du har optjent fra perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Det blev muligt at få udbetalt sine penge fra den 29. september i år, og fristen udløber som tidligere nævnt den 1. december.

Senere forventes det også, at du kan få udbetalt de resterende to ugers feriepenge. Disse penge forventes at komme til udbetaling i foråret 2021.

Læs også

Ny pengeregn til danskere: Parti vil give gavekort til flere millioner danskere

 

 

Dagens Gossip