Så kom afslutningen på 'tv-krigen': Discovery melder ud

Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix

Discovery Network har netop sendt en mail ud, hvor de definitivt bekræfter, at man ikke vil kunne se deres kanaler på YouSee.

I løbet af de seneste måneder har der været mange ting oppe at vende i medierne, men det er særligt ‘tv-krigen’ mellem Discovery Network og YouSee, som de fleste vil huske.

‘Krigen’ handler kort og godt om, at YouSee via medierne meldte ud, at de ikke længere ville have Discoverys kanaler i deres tv-pakker, og det var Discovery naturligvis langt fra tilfredse med.

Læs også

Nyt toilet skal formindske toiletbesøg i arbejdstiden

De lancerede derfor reklamer og diverse kampagner for at fortælle danskerne, at YouSee fra årsskiftet bliver til NoSee.

De to parter har dog forhandlet løbende for at nå til enighed i en ny aftale, men det lykkedes aldrig, og derfor sendte YouSee en besked ud til deres kunder med, at de fra nytår ikke ville have Discoverys kanaler.

Læs også

Vanvittigt: Så mange kunder overvejer at forlade YouSee

Den melding undrede Discovery sig over, da de fortsat mente, at det var mulighed for, at parterne ville nå til enighed. Det er dog endegyldigt slut nu, for nu har Discovery udsendt en pressemeddelelse hvor de fortæller, at det definitivt er afgjort, at deres kanaler ikke vil være hos YouSee fra 2020.

“Det er nu definitivt, at der ikke bliver en aftale med YouSee. YouSee opretholder sin diskriminerende adfærd, og derfor lægger vi nu vores kræfter fremadrettet i Dplay og med de andre danske tv-distributører. Vi håber, at YouSee-kunder fremadrettet vil bruge disse platforme til at få adgang til vores tv-kanaler,” fortæller adm. direktør i Discovery Networks Danmark Christian Kemp der fortsætter:

“YouSee siger, at de ønsker mere fleksibilitet for deres kunder, men faktum er, at de nu tilbyder mindre indhold til den samme pris kun for at skabe besparelser for deres ejere, en australsk kapitalfond og danske pensionskasser,” fortæller direktøren.

Er man YouSee-kunde, de gerne vil se Discovery Networks kanaler fra næste år, så er man nødt til at investere i streamingtjenesten Dplay.

Læs også

Retsmediciner fyret: Dyrkede sex med død kvinde

 

 

Dagens Gossip