Retsmediciner fyret: Dyrkede sex med død kvinde

Foto: Kauffmann Patrick/Polcreative/Ritzau Scanpix

En retsmediciner var i byen for at fejre sit lokale fodboldhold, men han burde være taget direkte hjem i stedet for en tur forbi arbejdet. Her blev han nemlig fanget, mens han dyrkede sex med et lig.

Det er ikke alle og enhver, der kan gå hen og blive retsmediciner. Uddannelsen er lang, og det er bestemt ikke alle mennesker, der ville kunne holde ud at arbejde med døde mennesker dagen lang.

Døde mennesker havde Wanderley dos Santos Silva dog ingen problemer med, tværtimod, for han blev nemlig fanget på fersk gerning.

Læs også

Føreren brugte for meget luftfrisker, så sprang bilen i luften

Ifølge mediet 7News så gik en vagt på Department of Forensic Police sin vanlige runde, og da han kom ind i obduktionslokalet, fandt han retsmedicineren i færd med at dyrke sex med et kvindeligt lig.

Da Silva blev opdaget stak han af.

Fejrede det lokale fodboldhold

Tager man et kig hos mediet Daily Mail, så var Silva i byen med sin kammerat, hvor de fejrede, at deres lokale fodboldhold havde vundet fodboldturneringen Copa Libertadores (Den sydamerikanske Champions League).

Af uvisse årsager endte Silva tilbage på sin arbejdsplads, og det var her, hvor han i fuld tilstand skulle være  taget med bukserne nede, mens han dyrkede sex med en død kvinde.

Ifølge 7News er nekrofili ikke specificeret i den brasilianske lovgivning, men det er til gengæld ‘misbrug af lig’

Politiet er i færd med at efterforske sagen, hvor Silva kan blive dømt til mellem 1-3 års fængsel.

Læs også

Jamie Oliver spiser mere, men taber sig 12 kilo med simpel ændring

 

 

Dagens Gossip