Så mange danskere er blevet raske

Foto: Bernd Feil/Imago/Ritzau Scanpix

Endelig er der kommet tal på, hvor mange danskere der er blevet raske, efter at de har været smittet med coronavirus.

De fleste tal vi har fået kastet i hovedet i løbet af de seneste uger, har været antallet af testede, smittede og afdøde personer i forbindelse med coronavirus.

Heldigvis så er der nu også komme godt nyt, da Statens Serum Institut endelig afslører hvor mange danskere, der har været smittet med coronavirus, og som er kommet sig igen.

Læs også

Politiet advarer danske bilister: Tænk dig om, når du skal tanke

Ifølge tallene fra Statens Serum Institut, så er 97 % af de smittede danskere fra uge 8 til 11 kommet sig over virussen igen. I alt er der tale om, at 894 danskere er blevet raske igen, efter at de blev bekræftet smittet med coronavirus.

Selvom det er rigtig godt nyt, så fortæller Statens Serum Institut dog også, at det desværre ikke er mange af de indlagte med coronavirus, som er blevet erklæret raske.

“I den forløbne uge bremsede smittespredningen op som følge af regeringens tiltag. Alt tyder på, at epidemien vil toppe senere og, at epidemikurven bliver mere affladet, så sundhedsvæsenet kan følge med,” fortæller Statens Serum Institut.

Rundede 3.000 smittede over 100 dødsfald

Det var først senere på dagen, at Sundhedsstyrelsen afslørede hvor mange de havde testet, og hvor mange danskere, der var blevet bekræftet smittet med coronavirus.

Da det kom frem viste det til gengæld, at der havde været en stor stigning i antallet af test, og derfor var det heller ikke overraskende, at der var et større antal smittede.

Det positive viste sig dog at være, at der procentvis var værre smittede end dagen før, og dermed tyder det altså på, at det går den rette vej for Danmark.

I alt er der blevet testet 27.109 personer, og 3.107 er bekræftet smittet med coronavirus. 104 personer har mistet livet, mens 894 er blevet raskmeldte igen.

Læs også

Godt og dårligt nyt i dagens corona-tal

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip