Så mange kalorier indtager du på din all-inclusive ferie

Foto: Shutterstock.com

Det er svært ikke at overforkæle sig selv på en all-inclusive ferie med al den lækre mad og drikke. Faktisk foretrækker mere end hver fjerde dansker at tage på all inclusive ophold, og det er helt sikkert også en foretrukken rejsemodel blandt de små.

De fleste af os ville forvente at tage et par kilo på - men mængden af kalorier, som feriegæsterne sluger dagligt, kan få dig til at genoverveje afmeldingen af dit fitnessmedlemsskab.

Læs også

Søn overrasker sin mor efter syv måneder: Hendes reaktion er slet ikke som forventet

Men hvor meget beløber det sig egentlig i, når man begynder at kigge på indtaget af kalorier? Sundhedssiden Arono.dk har sat sig for at undersøge netop dette, og resultatet deler de i en pressemeddelelse. 

Nedenfor præsenteres et eksempel på en typisk dag på et all inclusive resort.

Foto: Arono.dk

Kvinder bør typisk indtage et sted mellem 1600 og 2200 kalorier, mens mænd bør holde sig et sted mellem 2000 og 3000, for at holde vægten. På Arono.dk kan du se præcis hvor mange kalorier du bør indtage.

For kvinder indtager men derfor mere næsten tre gange så meget som anbefalingen, og for mænd ca. dobbelt så meget. 

Du skal altså ikke regne med at tabe dig, hvis du tager på all-inclusive ophold. Tværtimod!

I første omgang troede vi, at det ville få os til at tænke os om en ekstra gang, før vi spiste vores fjerde portion patatas bravas. Men er det ikke det, ferier er til for?

Læs også

Medie: Endnu en kendis meldt klar til Vild med Dans

 

 

Dagens Gossip