Så skiftede vejret: DMI melder ud om påsken

Foto: Shutterstock.com

Det var desværre kun en smagsprøve vi fik de forrige to dage, hvor temperaturen var høj og vejret var skønt.

To fantastiske dage i træk har vi haft i Danmark, hvor temperaturen var oppe at snuse til de 18 grader.

Mange benyttede lejligheden til at nyde den danske natur, og flere blev sikkert overraskede over, at det er muligt at blive solbrændt i marts.

Læs også

SSI finder fynsk-coronamutation: Mand blev smittet af kage

Desværre så fortsætter det gode vejr ikke ind i påsken, hvor vi i dag skærtorsdag må se et stor dyk i temperaturen i forhold til i går.

Det ventes, at der i den nordvestlige del af landet vil være tørt med en del sol, mens der i resten af landet vil være skyet og stedvis regn. Temperaturen ventes at ligge på mellem 6 og 11 grader, mens natten byder på mellem 0 og 5 graders varm og lidt frost.

Sådan bliver resten af påsken

Fredag ventes en del sol, men i løbet af dagen vil der stedvis blive skyet og komme enkelte byger. Temperaturen vil ligge mellem 6 og 10 grader, mens der om natten kan komme 2 graders frost.

Lørdag bliver tørt med en del sol, mens temperaturen vil ligge på mellem 6 og 10 grader. Igen kan der komme 2 graders frost om natten.

Påskesøndag ventes tørt vejr med nogen eller en del sol, hvor der kan være op til 10 grader. Om natten bliver det mellem 2 og 6 grader.

2. påskedag (mandag) bliver det en skyet affære med regn og byger. Temperaturen vil ligge mellem 3 og 7 grader, mens der igen vil være frost om natten.

I skrivende stund er der ikke udsigt til, at temperaturen vil ændre sig, og derfor vil vi minimum skulle et godt stykke ind i næsten uge, før vi komme til at mærke opløftende vejr igen.

Læs også

Sarah Grünewald åbner op: 'Det tog virkelig røven på mig"

 

Dagens Gossip