Sådan har Anita sparet mere end 88.000 kroner på mad: Spiser for 650 kroner pr mand om måneden

Foto: Shutterstock

En alenemor fra Vejle har et genialt trick til at spare på madbugettet, som gør, at hun kun bruger omkring 2.000 kroner om måneden på at købe mad til tre voksne.

De fleste danskere bruger 1.500-2.000 kroner på mad om måneden pr voksne person i hustanden, men det gælder ikke Anita Sørensen fra Vejle. 

Alenemoren til to voksne "børn" har nemlig fundet et trick, som gør, at hun og hendes to voksne børn kan leve for cirka 2.000 kroner om måneden, og selvom det lyder af lidt, føler familien ikke, at de mangler noget.

Læs også

Hele Europa er ramt af krisen, men danskerne skiller sig ud

De udnytter blot overskudsmad, som ellers ville være smidt ud, ved at gøre brug af appen Too Good To Go. 

Det skriver Vejle Amts Folkeblad

"Too Good To Go er den måde, jeg handler på. På den måde kan jeg holde madbudgettet til 2.000 kroner om måneden. Som alenemor er det altafgørende," har Anita forklaret og uddybet, at hun henter omkring 10-15 såkaldte lykkeposer om ugen. 

I disse er der overskudsmad fra supermarkeder, bagere, tankstationer og lignende, som ellers var blevet smidt ud, men som intet fejler. 

"Nogle gange har jeg fået fire-fem kilo tomater med hjem. Først kan man godt tænke: Hvad skal jeg stille op med dem? Men så kører jeg dem gennem stavblenderen, så det bliver tomatpuré, der kan smides i fryseren," har Anita udtalt og forklaret, at hendes indkøbsmetode tvinger hende til at tænke kreativt.

Har sparet 88.000 kroner på mad

Anita bruger hovedsagligt appen for at spare penge, og man må sige, at det har virket. 

Hun har nemlig sparet mere end 88.000 kroner i den tid, hun har brugt appen. 

Anita påpeger, at appen er grunden til, at hun har råd til at blive boende i sit hus, og hun undrer sig over, at flere mennesker ikke udnytter appens gode tilbud. 

Too Good To Go samarbejder med cirka 4.000 butikker spredt ud over hele Danmark. 

Det betyder, at disse mange butikker via appen sælger varer, som er ved at gå på dato, til fordelagtige priser i såkaldte lykkeposer, hvor køberen ikke kender indholdet, før vedkommende har hentet posen. 

Hver femte dansker bruger en eller flere apps til at bekæmpe madspild.

Læs også

Mette Frederiksen raser: Det er fuldstændig uacceptabelt

 

 

 

 

 

Dagens Gossip