Sad uskyldigt i fængsel: 22-årig kvinde løj om voldtægt

En 22-årig kvinde har angiveligt løjet om en voldtægt, og hun skal derfor i retten. Her risikerer hun en betinget fængselsstraf.

En 22-årige kvinde er i den grad havnet i suppedasen, efter at det er kommet frem, at hun løj omkring en voldtægt sidste år. Nu er hun tiltalt og skal for retten i Næstved.

I ny og næ kan en lille hvid løgn være det rette at gøre, men der er tidspunkter, hvor man bare absolut ikke skal lyve. Det er blandt andet, når man tropper op på Akutmodtagelsen på Slagelse Sygehus og fortæller, at man er blevet voldtaget af en person, og den person så efterfølgende bliver fængslet.

Læs også

Mand sigtet for at gramse på 11-årig pige i populært badeland - politiet frygter flere sager

Det var tilfældet i november sidste år, da kvinden opdigtede en voldtægt, der skulle have udfoldet sig den 7. november om morgenen. Det fortalte kvinden dagen efter, da hun mødte op på Slagelse Sygehus’ akutmodtagelse.

Politiet mener, at han er uskyldig

Anmeldelsen fra den 22-årige kvinde førte til, at politiet samme aften klokken 21.41 rykkede ud og anholdte den navngivne mand, som samtidig blev sigtet for voldtægt.

Det lader dog til, at den unge kvinde har løjet for politiet, i det, at kvinden nu selv skal på anklagebænken på torsdag. Det skal hun, da hun ifølge anklageskriftet som Sn.dk har set, er blevet tiltalt for følgende:

“Overfor politiet, med forsæt til, at en uskyldig blev sigtet, dømt og undergivet anden strafferetlig retsfølge for et forhold, urigtigt at have anmeldt voldtægten,” 

Det er sparsomt med detaljer i sagen, og de kommer således ikke ind på, hvorfor politiet mener, at kvinden har løjet omkring voldtægten. Hvis den 22-årige kvinde kendes skyldig, kan hun risikere en betinget fængselsstraf samt en mulig erstatning til manden.

Læs også

23-årig lærervikar får mild dom for sex med 14-årig elev

 

Top partnere


Modtag uforpligtende lånetilbud fra 8 banker på Samlino.dk helt gratis. Prøv i dag på Samlino.dk/laan

Dagens Gossip