Sagde hun virkelig det? Her deler Janni Ree stor hemmelighed

Skrevet af Emil Martesen

09/02/2024
Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix
Sagde hun virkelig det?

Dagens topnyheder

Hun har slået sit navn fast landet over på de danske skærme, og nu tyder meget på, at forsidefruen inden længe vender tilbage.

Janni Ree, der tidligere har gjort god figur i forbindelse med Oddset-reklamer og tv-programmer som 'Forsidefruerne' og 'Janni og Karsten', løfter nemlig sløret for en stor hemmelighed.

Det på trods, at hun i mange år har været i mediernes søgelys, hvor hun ærligt har talt om både opture og nedture i sit liv, og derfor skulle man fristes til at tro, at hun ikke har eller har haft nogen hemmeligheder for omverdenen - men det har hun altså.

Og onsdag aften, da Janni Ree stod over for Ekstra Bladets skarpe mikrofoner, talte hun muligvis sig, da hun løftede sløret for en hidtidig hemmelighed.

Sammen med veninden Pernille Nygaard, som blandt andet er kendt for sin tidligere medvirken i 'Paradise Hotel', blev Janni Ree fanget på den røde løber.

"Vi har så meget i støbeskeen," fortalte Ree, hvilket naturligvis pirrede nysgerrigheden blandt tilhørerne og journalisterne.

Pernille Nygaard slukkede dog hurtigt drømmene hos de nysgerrige, da hun udtalte, at de ikke kunne sige noget om deres kommende projekter.

Men Janni Ree var ikke helt så tilbageholdende som sin veninde.

Da hun blev spurgt ind til, om det var tv, der var på trapperne, svarede hun nemlig ja, hvilket fik Pernille Nygaard til at trække lidt på smilebåndet. Janni Ree fik dog hurtigt tilføjet, at hun ikke måtte sige så meget.

Om den tidligere forsidefrue talte over sig, er ikke godt at vide, men én ting står klart: Der kommer tv fra de to kvinder i 2024.

Detaljerne omkring det eller de kommende projekter forbliver dog en velbevaret hemmelighed.

Klippet med de to kendis-kvinder kan ses ved at klikke her.