Efter drama i Seebach-familien: Nu er det officielt forbi

Skrevet af Kamille Isaksen

06/02/2024
Foto: Philip Temple / Pressefoto
En æra er forbi.

Mest læste i dag

Den opmærksomme dansker har nok lagt mærke til, at luften har været ekstremt kold mellem de to Seebach brødre. 

Helt tilbage i starten blev brødrene kendt for deres sammenspil inden for musikken og ikke mindst deres tætte familiære bånd. 

Men selvom de to brødre har stået sammen gennem ild og vand gennem hele livet, tegner det nu på, at de alligevel har fået nok. Det viser sig nemlig, at Rasmus Seebach og hans bror Nicolai Seebach har besluttet at gå hver til sit efter årtiers tæt samarbejde. 

Det skriver B.T

Denne beslutning markerer enden på et langvarigt professionelt partnerskab mellem Tommy Seebachs to sønner, som har været synonymt med dansk popmusik og familiebånd, der strækker sig langt ud over det musikalske.

Rasmus Seebach har officielt købt Nicolai Seebach ud af deres fælles musikfirma, Brdr. Seebach ApS, hvilket nu efterlader Rasmus som eneejer. Denne ændring blev registreret i det offentlige virksomhedsregister den 2. februar, og frem til da ejede Nicolai Seebach 35 procent af virksomheden. Denne udvikling kommer efter, at brødrene tidligere havde bekræftet, at deres musikalske samarbejde var ophørt.

Rasmus Seebach har valgt ikke at kommentere situationen yderligere, og hans manager Nicolaj Bundesen har ligeledes afholdt sig fra at udtale sig om sagen. Denne tavshed efterlader mange spørgsmål ubesvarede om årsagerne til og konsekvenserne af brødrenes opbrud.

Til trods for denne ændring i deres professionelle forhold, viser det seneste årsregnskab for Brdr. Seebach ApS en imponerende fremgang, med et overskud på mere end 2,6 millioner kroner. Dette overskud kom i kølvandet på en periode med øgede personaleomkostninger, hvor der for første gang blev udbetalt løn og gager til brødrene, samt foreslået et udbytte på næsten 3,8 millioner kroner.

Selvom denne beslutning må have været noget af en mavepuster for begge brødre, ser fremtiden dog ikke helt sort ud for Rasmus Seebach. For nylig meddelte han nemlig, at der var ny musik på vej samtidig med, at han nu skal være far til tre.