Salling Group med god nyhed til kunderne

Foto: Lau-Nielsen Morten/Ritzau Scanpix

Salling Group kan i dag komme med en rigtig god nyhed til sine kunder.

Alle danskere har bemærket, at det i løbet af 2022 er blevet dyrere at fylde indkøbskurven med dagligvarer. Pludselig er ellers normale varer som hakket oksekød, pasta, olie og æg blevet en luksus - i hvert fald ifølge prisen.

Som en hjælp til de hårdt ramte danskere valgte Danmarks største dagligvarekoncern, Salling Group, i maj måned at indføre et prisloft på mere end 300 basisvarer.

Læs også

11-årig pige smittet med kønssygdom: Hun fik det ikke på den måde du tror

Til at starte med skulle det gælde frem til 31/10, men nu bliver det forlænget. I en pressemeddelelse oplyser Salling Group nemlig, at prisloftet nu gælder året ud.

Dermed kan man som kunde i Netto, Føtex og Bilka berolige sig med at prisloftet fortsætter yderligere to måneder.

- Det er en svær tid for mange danskere, der oplever prisstigninger på både energi og udgifter til boligen, men også til det daglige indkøb. Derfor indførte vi prisloftet, og i lyset af den aktuelle situation forlænger vi det, så garantien løber året ud, siger Per Bank.

Kunderne har taget rigtig godt imod prisloftet, der omfatter basisvarer som mel, mælk, havregryn, hakkekød, vådservietter og meget andet.

Og set i lyset af de fortsat usikre økonomiske prognoser har det ikke været en svær beslutning at tilføje et par ekstra måneder til prisloftet, siger Per Bank.

- I vores butikker er prisloftet lig med en garanti, og samtidig har vi fortsat både et fast sortiment af varer til gode priser og tilbud på hundredvis af varer hver uge. Samlet set giver det kunderne mulighed for at handle til fornuftige priser trods den aktuelle situation.

Læs også

Sjælden haj fanget i dansk farvand

 

Dagens Gossip