Salling Group reagerer på ulækkert fund: "Vi følger sagen på tætteste hold"

Foto: Arkiv

En gigantisk mængde gammelt kød er blevet fundet på et slagteri, som blandt andet leverer kød til Salling Group. Derfor er man hos Salling Group meget interesseret i at følge sagen tæt.

Onsdag har man kunnet læse, at Fødevarestyrelsen under et kontrolbesøg hos slagterikoncernen Skare Meat Packers har fundet en gigantisk mængde gammelt kød.

Der er tale om intet mindre end 250 ton gammelt kød, som er helt op til 13 år gammelt.

Læs også

Ungarbejder blev overfuset af kunde: Nu reagerer butikschefen

Hos Salling Group får man blandt andet leveret kød fra netop Skare Meat, og man er ikke tilfreds med den skumle opdagelse.

»Vi ser med meget stor alvor på Skare Meat Packers kontrolrapporter og er i øjeblikket ved at efterforske sagens indhold,« lyder det fra Salling Groups kvalitetsdirektør Carina Jensen.

Men selv om man hos Salling Group får leveret kød fra slagterigiganten i Vejen, er man indtil videre ikke bekymret over at skulle have fået gammelt kød leveret.

Dog har man bemærket, at problemet med det gamle kød har været, at selskabet ikke har kunnet fremvise dokumentation – og dermed såkaldt sporbarhed – på kød, der er mere end fem år gammelt.

»Vi har ingen indikationer, fra hverken myndigheder eller leverandør om, at vores produkter er omfattet, men der er et ufravigeligt lovkrav om sporbarhed, hvilket alle vores leverandører skal overholde – uanset om det vedrører leverancer til os eller ej,« lyder det fra Carina Jensen fra Salling Group, der står bag Føtex, Bilka, Netto og Salling til B.T.

Hun tilføjer:

»Vi følger derfor sagen på tætteste hold.«

Læs også

Kardashian-familien i dyb sorg

 

Dagens Gossip