Kardashian-familien i dyb sorg

Foto: Shutterstock

Familien Kardashian går i skrivende stund igennem en stor sorg.

Mennesker verden over følger dagligt med i livet hos familien Jenner/Kardashian. Det er faktisk næsten umuligt at ikke følge med, da familien har både enorme platforma på sociale medier samt deres helt egen realityserie. 

Og selvom der bliver delt glamourøse billeder fra deres ‘perfekte liv’ på livet løs, så kan en verdensstjerne godt blive ramt af en dyb sorg. 

Det er nemlig blevet bekræftet, at Khloe Kardashians ex, Tristan Thompson, har mistet sin mor, Andrea. 

Det oplyser blandt andre TMZ

Kilder fortæller desuden, at Tristans mor, Andrea, fik et hjerteanfald i hjemmet torsdag. Hun blev hastet til et lokalt hospital, hvor medicinske eksperter forsøgte at genoplive hende, men hun stod ikke til at redde. 

Kilder rapporterer også, at Tristan forlod Los Angeles, så snart han kunne, for at være sammen med sin familie i Toronto. 

Tristan postede et væld af billeder med sin mor gennem årene, og det er tydeligt, at de var meget tætte. Han delte også billeder af Andrea med sine børn - inklusive sin datter True, som han har med Khloe Kardashian. 

På Instagram har momager Kris Jenner delt et rørende opslag, hvor hun sender sine tanker og bønner til Tristans familie. 

"Jeg er så knust over den pludselige bortgang af Tristans mor, Andrea. Mine tanker, bønner og al min kærlighed er hos Tristan, Amari, Dishawn og Daniel. Du var den mest fantastiske, dedikerede, hengivne og uselviske mor og sådan en kærlig, venlig og fabelagtig bedstemor. Hvilken velsignelse du var for din familie!!! Jeg vil savne dig Andrea," skriver Kris Jenner på sin Instagram. 

Vi her på redaktionen sender også varme tanker til alle pårørende i den svære tid.

Læs også

Melder ud: X Factor aflyst

 

 

Dagens Gossip