Sara Bro smider alt tøjet igen: Se hende nøgen her

Foto: Jens Nørgaard Larsen/Ritzau Scanpix

Tv- og radioværten Sara Bro har igen valgt at smide kludene, og det gør hun til fuld skue for alle med en internetforbindelse.

Den populære tv- og radiovært Sara Bro har igen valgt at smide kludene, og denne gang er det foran en af Danmarks bedste fotografer. Resultatet har hun delt på hendes Instagram-profil, så alle kan følge med.

Læs også

Populær præst: 'Jeg har helligånden i min tarm'

Det er lidt mere end et halvt år siden, at Sara Bro valgte at smide alt tøjet og lade sig fotografere nøgen til Instagram. Dengang gjorde hun det fordi, at hun gerne ville inspirere andre kvinde, så de kunne slippe af med deres kropsforskrækkelser.

“Jeg poster nogle gange nøgen fotos af mig selv. Sidst gik det op for mig at mange mænd tror at det er fordi jeg gerne vil ha opmærksomhed. True, selvom den opmærksomhed jeg går efter, er fra jer kvinder de skriver at i synes jeg er modig og inspirerer jer til at være det samme, og fra jer kvinder der er yngre end mig som skriver at jeg giver jer et andet syn på kvindekroppen efter man har fået børn,” lød det dengang fra Sara Bro, der delte disse billeder.

 

Det lykkedes i den grad Sara Bro at skabe opmærksomhed med sine billeder, og nu gør hun det altså igen.

Herunder kan du se de seneste billeder, som Sara Bro har fået taget sammen med fotografen Petra Kleis.

 

 

 

 

Læs også

Sara Bro viser sig HELT nøgen frem

 

 

 

Dagens Gossip