Sarah Grünewald overraskede alt og alle med 'Vild med Dans'-melding: Nu er der nyt

16/09/2023 10:25

Emil Martesen

Indland
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix
Nu er der nyt fra den evigt populære Sarah Grünewald.

Mest læste i dag

Hun har haft rollen som vært på det populære TV 2-program 'Vild med dans' siden 2013, hvor hun flankerede den mangeårige vært Claus Elming.

Men nu er det dog snart slut for tv-vært Sarah Grünewald. Dette års udgave af 'Vild med dans', som i år kan fejre 20-sæsoners jubilæum, bliver nemlig hendes sidste.

Og efter et årti som vært på det populære TV-show 'Vild med dans', har Sarah Grünewald besluttet at tage en pause for at udforske nye horisonter.

Men nu, efter ti år i spidsen for programmet, føler hun, at tiden er inde til at prøve noget nyt:

"For mig handler det om at kaste nogle bolde op i luften og ikke have nogle planer. Jeg vil gerne se, hvad der sker, og jeg tror, jeg er nødt til at få knaldet en dør i til noget, som jeg holder meget af, så der sker noget nyt", fortæller hun hudløst ærligt til Ekstra Bladet.

'Vild med Dans'-værten lægger dog ikke skjul på, at hun ikke er fast besluttet på, hvad fremtiden vil bringe, men hun er åben for mange muligheder, herunder at holde foredrag, lave film eller måske endda tage en uddannelse.

Hun fortæller i samme ombæring, at hun allerede har modtaget flere tilbud, men er ikke i hast med at træffe en beslutning:

"Det, der er så fedt ved min situation lige nu, er, at jeg kan være så kræsen, fordi alle døre står åbne. Alle vil have mig", griner hun.

Sarah Grünewalds beslutning markerer enden på en æra, men også begyndelsen på et nyt kapitel i hendes karriere, hvor hun tillader sig selv at være kræsen og vælge de projekter, der virkelig tænder hende.

I første omgang skal hun dog være vært på sæson 20. af 'Vild med dans', der har premiere fredag den 22. september på TV 2.

Og det bliver altså den sidste sæson med Sarah Grünewald i spidsen.