Se første billede siden blodprop: Joachim får besøg af storebror

Billede fra 2017, hvor Prins Joachim deltog i Classic Race Aarhus racefestival. Foto: Shutterstock.com.

For få uger siden blev Prins Joachim ramt af en blodprop i hjernen. Han er udskrevet igen, og nu har han fået besøg af sin storebror.

For få uger siden blev Prins Joachim ramt af en blodprop i hjernen.

Læs også

700.000 vil nægte at bruge mundbind

Den 4. august kunne Kongehuset heldigvis melde, at prinsen var rask, og han blev udskrevet for Universitetshospitalet i Toulouse. 

Nu viser et nyt billede på Instagram og Facebook, at prinsen er i bedring. Du kan se billedet længere nede i denne artikel. 

Besøg af storebror

Billedet er taget på Château de Cayx i Frankrig. Her har Prins Joachim og Prinssesse Marie holdt sommerferie med børnene. Det var også herfra, at vi kunne se, at familien fejrede Prins Felix’ 18 års fødselsdag.

Denne gang er det Kronprins Frederik, der har kigget forbi sin lillebror, der trods bedring stadig ‘har brug for ro omkring sig.’

"H.K.H. Kronprinsen kom i går hjem fra Frankrig, hvor han de seneste dage har besøgt sin bror, H.K.H. Prins Joachim, H.K.H. Prinsesse Marie og parrets to børn på Château de Cayx.

Prins Joachim er fortsat i god bedring, men har stadig brug for ro omkring sig."

Da Kongehuset melde godt nyt den 4. august stod der følgende i pressemeddelelsen: 

"Hans Kongelige Højhed Prins Joachim blev mandag aften den 3. august 2020 udskrevet fra Universitetshospitalet i Toulouse, Frankrig, hvor Prins Joachim forrige uge blev opereret for en blodprop i hjernen.

Det er nu lægernes vurdering, at Prinsens helbred er forbedret i en sådan grad, at Hans Kongelige Højhed kan udskrives, og Prins Joachim opholder sig nu på Château de Cayx. Det er fortsat familiens ønske, at Prinsen får den fornødne ro til at komme sig helt.

Prins Joachim og Prinsesse Marie vil gerne benytte lejligheden til at takke det involverede hospitalspersonale for et professionelt forløb." lyder det fra Kongehusets pressechef Lene Balleby.

Læs også

Kommende mor bestilte kage, der skulle afsløre babys køn: Så skete der en kæmpe fejl

 

 

Dagens Gossip