Sebastian Jessen deler trist meddelelse: “Skyldfølelsen er næsten ikke til at bære”

Skrevet af Kamille Isaksen

12/02/2024
Foto: Photojournalist Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
Foto: Photojournalist Jonathan Damslund/Ritzau Scanpix
Han beskriver episoden som et sandt smertehelvede.

Mest læste i dag

Skuespiller Sebastian Jessens skiferie med familien i Norge tog hurtigt en dramatisk vending, da hans søn Wilhelm oplevede en alvorlig ulykke på ski. 

sin Instagram har skuespilleren netop delt et billede af en ambulance, som tager imod sønnen. I teksten til opslaget beskriver han, hvordan den forfærdelige ulykke fandt sted. 

Ulykken skete efter kun to timers skiløb, hvor Wilhelm endte med at brække begge skinnebensknogler i venstre ben, lige over skistøvlen.

Denne ulykkelige hændelse efterlod Jessen med en overvældende følelse af skyld, som han delte i et følelsesladet opslag på Instagram.

“Begge skinnebens knogler i hans venstre ben, knækket midt over, lige over skistøvlen, og så endda på min vagt. Skyldfølelsen er næsten ikke til at bære.”

Wilhelm blev hurtigt tilset af en norsk læge, der beskrev ham som en "ægte viking" for hans mod og styrke gennem det intense smerteforløb, der fulgte efter ulykken. Familien står nu over for en udfordrende tid, da de vender hjem til Danmark for at søge yderligere medicinsk vurdering. Der skal træffes en afgørelse om, hvorvidt Wilhelms ben kan heles med gips alene, eller om der er behov for kirurgisk indgreb.

I kommentarfeltet har skuespilleren allerede modtaget mange tanker og hilsener, hvor de ønsker sønnen Wilhelm god bedring. 

Du kan se opslaget her: